Vandaag in de Telegraaf: Liesbeth Hop

Steun en toeverlaat voor Gerard van den Tweel


Vandaag in de Telegraaf: Liesbeth Hop Gerard van den Tweel is de drijvende kracht achter de Van den Tweel Groep. Maar, dat is hij niet alleen. Hij kan niet zonder zijn directieassistent Liesbeth Hop. Van den Tweel:"Zij kent mij door en door. Ze is mijn steun en toeverlaat!" Vandaag zette Van den Tweel haar in het zonnetje in een artikel in de Telegraaf. 

Toen Liesbeth ruim 10 jaar geleden een artikel las over Van den Tweel wist ze direct: voor die man wil ik werken. Ze stuurde een open sollicitatie en werd aangenomen. Nu, 10 intensieve, maar vooral leuke jaren later is ze zijn vertrouwenspersoon en voelt hem feilloos aan. Ze adviseert hem en onderhoudt op de juiste manier contacten met de diverse relaties. 

Avontuur
Liesbeth ziet haar baan nog steeds als een groot avontuur. Ze houdt alles in de gaten, regelt de zaken tot in de puntjes. Of het gaat om de planning, reizen naar het buitenland of de communicatie. Van den Tweel: "We hebben een groot wederzijds vertrouwen. Liesbeth is accuraat, een aanspreekpunt en mijn steun en toeverlaat. En ze is heel integer. Ze zal wel eens tureluurs van me worden maar samen delen we de mooiste baan van de wereld!"

Download  Telegraaf 12.02.2013 - Wederzijds vertrouwen