Evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk Kantoorgebouw Het Forum te Nijkerk Winkelcentrum Oosterpoort

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer De activiteiten op het gebied van vastgoedbeheer zijn ondergebracht in Van den Tweel Vastgoed BV. Dit bedrijfsonderdeel houdt zich voornamelijk bezig met:
  • Investeren in en beheren van de winkelpanden van de in eigendom zijnde Albert Heijn-supermarkten en Gall & Gall-slijterijen.
  • Beleggen in diverse panden in de regio: winkelpanden, moderne kantoren en bedrijfsruimten. Deze panden worden verhuurd aan derden.
Vernieuwingsstrategie
De strategie van Van den Tweel Vastgoed is de laatste jaren gericht op vernieuwing van de vastgoedportefeuille. Vastgoed dat niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd wordt verkocht. De vastgoedportefeuille is daardoor jong, goed verhuurbaar en heeft lage onderhoudskosten. Dit heeft een positief effect op de verhandelbaarheid. Ook in tijden van laagconjunctuur. Regelmatig wordt vastgoed dat niet (meer) aansluit op het gewenste profiel verkocht. Met de gerealiseerde opbrengst worden nieuwe aankopen gedaan. Met deze strategie realiseert Van den Tweel Vastgoed over de lange termijn een aantrekkelijk beleggingsrendement bij een aanvaardbaar, laag risicoprofiel.