Van den Tweel al 40 jaar AH-franchisenemer

Van den Tweel al 40 jaar AH-franchisenemer Nijkerk, 22 juni 2022

Op 22 juni 2022 is het 40 jaar geleden dat Gerard van den Tweel zijn Konst-markt in Nijkerk omdoopte tot een Albert Heijn-supermarkt en hij AH-franchisenemer werd. Hij was één van de AH-franchisers van het eerste uur. De heren Albert en Gerrit Jan Heijn kwamen destijds persoonlijk naar Nijkerk gereden om de onderhandelingen daarover te voeren met hem. 

In 1982 werd de overstap gemaakt naar Albert Heijn die een jaar eerder startte met een franchiseformule. Deze landelijke keten bood kwalitatief hoogwaardige producten, marketing en service. Dit sprak Gerard van den Tweel enorm aan en dat is nog steeds zo. De supermarkt in Nijkerk werd omgebouwd naar AH-inrichting en ging verder onder de vlag van Albert Heijn. Een jaar later, in 1983, volgende de winkel in Voorthuizen. Inmiddels zijn er zes Albert Heijn Van den Tweel-winkels, namelijk in: 

Nijkerk
Voorthuizen
Bennekom
Woudenberg
Kortenhoef
Diemen

Gerard van den Tweel: "Nog steeds ben ik tevreden met de kwaliteit en service vanuit Albert Heijn in Zaandam. De klant staat bij mij op één en via de AH-formule kan ik aan de wensen van de klant blijven voldoen, want AH gaat met haar tijd mee, ook als het om duurzaamheid gaat. Maar dit had natuurlijk nooit gekund zonder de medewerkers van onze AH's, samen hebben we deze mijlpaal bereikt. Vandaag staat er dan ook taart in alle kantines om dit te vieren."

De directie van Albert Heijn Zaandam feliciteerde de familie Van den Tweel en team hartelijk met een prachtige bos bloemen en volgende week wordt de familie op het hoofkantoor in Zaandam in het zonnetje gezet vanwege deze mijlpaal.