Tweede supermarkt op Bonaire in handen van Van den Tweel

Tweede supermarkt op Bonaire in handen van Van den Tweel Bonaire, 13 mei 2013. Vandaag is Supermarket Warehouse Bonaire overgenomen door de Van den Tweel Groep en gaat verder onder de naam Voordeelmarkt Warehouse B.V.  

Op de foto spreekt Gerard van den Tweel, de nieuwe eigenaar, het personeel toe, voordat de winkel open gaat om 8 uur. Hij heet hen van harte welkom bij de Van den Tweel Groep. Hij zegt trots te zijn dat deze supermarkt vanaf nu bij zijn bedrijf hoort. ‘Samen gaan we het maken’, aldus Van den Tweel. De winkel staat bekend om de goede service, vriendelijke medewerkers en vooral om de verse producten vanuit de gehele wereld. Dit zal zo blijven en waar mogelijk zelfs worden verbeterd. Het assortiment is zeer uitgebreid. Het enthousiaste team blijft van maandag tot en met zaterdag klaar staan voor de klanten van 8.00 tot 18.00 uur.

Voordeelmarkt Warehouse B.V. is de tweede supermarkt die in handen is van Van den Tweel op Bonaire. In 2011 opende hij er al de Van den Tweel Supermarket en sinds december 2012 exploiteert hij ook een horecagroothandel (met een eigen bakkerij en slagerij) op het eiland, de Bonaire Food Groep. Tevens runt hij in het Caraïbisch gebied twee supermarkten en een groothandel op Curacao en een supermarkt op Aruba.