Steenlegging nieuwe pand AH Voorthuizen

Steenlegging nieuwe pand AH Voorthuizen Prachtig nieuw pand Albert Heijn Voorthuizen

Gisteren, woensdag 7 oktober 2015, was er aan het einde van de middag een hapje en een drankje voor degenen die hadden meegewerkt aan de bouw van het prachtige, nieuwe pand voor de Albert Heijn te Voorthuizen. 

Gerard van den Tweel bedankte in zijn speech iedereen voor zijn bijdrage aan het tot stand komen van het pand. Ook bedankte hij wethouder Van den Hengel en de heer Wessels, van de gemeente Barneveld, voor hun medewerking bij de totstandkoming van het nieuwe pand. Vervolgens feliciteerde wethouder Van den Hengel de familie Van den Tweel, de bedrijfsleider en alle medewerkers met het prachtige gebouw en wenste hen goede zaken toe straks als de AH open gaat.

Vervolgens onthulden Edward van den Tweel (directeur Retaill) en George van den Tweel (onroerend goed), een steen aan de buitenkant van het gebouw met de datum van de onthulling.

Velen pakten na het 'officiële' gedeelte de kans een kijkje te gaan nemen in de kelder, waar de parkeergarage zich bevindt, en op de bovenverdieping met de kantine en het magazijn.

Bouwbedrijf Van der Kolk heeft het pand opgeleverd en vanaf vandaag zijn de interieurbouwers aan de beurt om de supermarkt van binnen klaar te maken. Op woensdag 21 oktober om 18.00 uur vindt de officiële opening plaats.