Hoofdsponsors Business Event reiken 'Samen Sterker Award' uit

Hoofdsponsors Business Event reiken 'Samen Sterker Award' uit Gisteravond vond het Business Event Nijkerk plaats in een vol en uitstekend verzorgd Hart van Holland. Ook dit jaar was de Van den Tweel Groep weer hoofdsponsor van het event samen met Rabobank Randmeren.

Gerard van den Tweel reikte samen met de directeur van Rabobank Nijkerk, Eelco Hutten de 'Samen Sterker Award' uit aan Richard Breijer, directeur van Roodbeen We Love Office (zie foto). De jury was van mening dat Roodbeen deze award verdiende, omdat de manier van zaken doen hen het meest was opgevallen: Mensen met een beperking krijgen goede kansen om mooie producten te maken. Gerard van den Tweel en Eelco Hutten spraken de trotse winnaar toe en feliciteerden hem met de overwinning. Ook andere genomineerde bedrijven vielen in de prijzen. Teus van den Burg won de prijs in de categorie MKB & Detailhandel. Sjaak Remmerswaal van Bronswerk Heat Transfer ontving de prijs in de categorie Industrie & Dienstverlening en Jos Meddens kreeg samen met Ryjan van Ree het beste juryoordeel in de categorie Jonge Ondernemer c.q. Onderneming van het jaar.

Na de uitreiking van de prijzen werd er flink genetwerkt tussen de ondernemers onder het genot van een hapje en drankje in Hart van Holland. Al met al kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd Business Event 2013 dat gepresenteerd werd door Umberto Tan.

Op de foto van links naar rechts: Richard Breijer, Eelco Hutten en Gerard van den Tweel
De foto is gemaakt door Arjen Gerritsma - Graphic Sound

Download  E3B7E93C-F7F8-3967-8B80-571E38CB1DC8