Heropening AH Campus Diemen-Zuid

Heropening AH Campus Diemen-Zuid Vandaag om 16.00 uur werd de Albert Heijn op de Campus Diemen-Zuid heropend door ondernemer, Gerard van den Tweel en de trotse supermarktmanager, Walter van den Hul.
 
De verbouwing van de Albert Heijn in Diemen-Zuid heeft gezorgd voor een nieuwe uitstraling van de winkel. De inventaris is na zeven jaar compleet vernieuwd en de oppervlakte is verdubbeld. Denk aan nieuwe koelingen, zonnepanelen op het dak, allerlei maatregelen die beter zijn voor het milieu. Er is volop ingezet op vers. Denk aan kant-en-klare broodjes, een bake-off, verse sushi, een koffiebar, veel verse maaltijden: grap and go! Het assortiment is vooral gericht op één- en tweepersoons huishoudens. Niet alleen de studenten van de campus, maar ook de bewoners van de wijk eromheen zijn van harte welkom in de AH. Het assortiment is zeer compleet en er is voor ieder wat wils.

De supermarkt is volledig cashloos in verband met de veiligheid van de bewoners en medewerkers. Er is daarom ook geen betaalautomaat. Er zijn maar liefst zeven afrekenpunten, mandjeskassa’s.

De winkel was vanwege de werkzaamheden tien dagen gesloten. ‘Er is hard gewerkt door het team om dit voor elkaar te krijgen in zo’n korte tijd. Het resultaat mag er dan ook zijn’, aldus de trotse ondernemer, Gerard van den Tweel.
 
Met deze uitbreiding kan de supermarkt weer een aantal jaren vooruit. 
 
 
 

Download  5F9C2276-8BA2-913B-4360-6237048AB384