Feestelijke prijsuitreiking eindejaarsactie AH Nijkerk

Feestelijke prijsuitreiking eindejaarsactie AH Nijkerk NIJKERK – Donderdag 31 december om 14 uur was het zover, de winnaars van de hoofdprijzen van de eindejaarsactie van Albert Heijn Nijkerk werden bekendgemaakt.

Vanaf 30 november tot 28 december kregen klanten een lot bij besteding van een bedrag van 25 euro, waarmee ze aan de actie konden meedoen. Natuurlijk was op oudjaarsdag de grote vraag wie de fantastische hoofdprijs, een reis naar New York ter waarde van € 2500, zou winnen. Het was een gezellige drukte in de Albert Heijn in Nijkerk op de laatste dag van het jaar. De winnaars werden getrakteerd op koffie met soesjes en door de winkel liep een blaaskapel om de stemming erin te brengen. Eigenaar Gerard van den Tweel: “Aan het einde van 2015, het jaar waarin ons bedrijf 110 jaar bestaat, maken we er nog even een feestje van. Met deze actie willen we de klanten bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Ik maak van deze gelegenheid gebruik iedereen een heel voorspoedig 2016 te wensen.” Afgelopen maandag waren de twintig lootjes van de hoofdprijswinnaars al getrokken. Deze klanten werden vervolgens gebeld en uitgenodigd om op 31 december naar Albert Heijn te komen.  Onder het toeziend oog van de notaris werden uit de twintig loten één voor één de prijswinnaars getrokken.

Foto: Harry Koelewijn
Van links naar rechts: De heer en mevrouw Van de Kuijt, Gerard van den Tweel en Jan Vlijm.

De twintig prijzen waren: tien boodschappenpakketten ter waarde van 100 euro, vier dinerbonnen van 200 euro bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk, een mini-iPad, vier citytrips ter waarde van 1000 euro en natuurlijk de hoofdprijs, een reischeque ter waarde van 2500 euro. Deze cheque mag ook gebruikt worden om naar een andere bestemming te gaan dan New York.  Het was een gezellige happening, maar ook de spanning was te merken. Uiteindelijk viel de hoofdprijs, onder applaus van de aanwezigen, op het lot van de heer en mevrouw Van de Kuijt. Gerard van den Tweel, Jan Vlijm en Ron Nijdam, bedrijfsleider en ass.bedrijfsleider van AH Nijkerk, feliciteerden alle prijswinnaars van harte. AH Nijkerk kan terugkijken op een succesvolle eindejaarsactie waarop erg positief is gereageerd door de klanten.