Eerste steen appartementengebouw Het Spaanse Leger gelegd

Eerste steen appartementengebouw Het Spaanse Leger gelegd
Op dinsdag 20 december jl. heeft Gerard van den Tweel de eerste steen gelegd van het appartementengebouw van Het Spaanse Leger aan de Jan Tijmensteeg in Nijkerk. Dit feestelijke moment werd bijgewoond door de toekomstige bewoners en alle betrokken partijen, zoals de projectontwikkelaars van Spaanse Leger BV, een samenwerking van De Bunte Vastgoed Oost en Lithos bouw & ontwikkeling en de verkopende makelaars.
 
Gerard van den Tweel is initiatiefnemer van dit nieuwbouwproject: “Speciaal voor dit moment hebben we een bijzondere steen gemaakt, die vandaag in het bijzijn van alle betrokkenen is gelegd. We zijn er enorm trots op, dat we dit unieke moment samen met de toekomstige bewoners hebben kunnen vieren.”
 
Het beeldbepalende gebouw markeert de entree van de unieke nieuwe wijk. De opvallende kapvormen passen goed bij de grote diversiteit aan woningen en het gevarieerde kappenlandschap van Het Spaanse Leger. De wijk zal bestaan uit verschillende autoluwe buurtjes met veel verschillende type woningen. Om het nog aantrekkelijker te maken, wordt ook veel aandacht besteed aan het groen. Het verkoopproces van de woningen van fase 4 is op dit moment in volle gang. Op www.spaanseleger.nl kan de ontwikkeling van de wijk worden gevolgd.