Eerste steen appartementencomplex De Harremaat

Eerste steen appartementencomplex De Harremaat VOORTHUIZEN - Vandaag legde Gerard van den Tweel, algemeen directeur van Van den Tweel Groep, de eerste steen van appartementencomplex De Harremaat, in het bijzijn van zijn zoon, George van den Tweel, directeur van  Van den Tweel Vastgoed en aannemer Van de Kolk.

Naast de betrokken makelaars en de bouwvakkers, waren uiteraard ook de toekomstige bewoners uitgenodigd. Vastgoedbeheerder, Goossen Luytjes, heette alle betrokkenen en in het bijzonder de bewoners van harte welkom en gaf daarna het woord aan Gerard van den Tweel. Van den Tweel vertelde het een en ander over de historie van het bedrijf en over de oorsprong van het gebouw.  Onder het genot van een hapje en een drankje van Hart van Holland konden de toekomstige bewoners alvast kennis met hun aanstaande buren maken.

De planning is dat de appartementen omstreeks de kerst gereed zullen zijn. De toekomstige bewoners kijken ernaar uit hun intrek te nemen in hun nieuwe woning.

Naast dit project is Van den Tweel Vastgoed druk bezig met de voorbereidingen van projecten in o.a. Nijkerk en Smallingerland.

Foto: Goossen Luytjes