Certified Angus Beef bij AH Zeelandia

Certified Angus Beef bij AH Zeelandia Vanaf 15 november is het Certified Angus Beef Brand verkrijgbaar bij Albert Heijn op Curacao. Kenmerken van het Certified Angus Beef Brand, is dat het vlees aan een groot aantal eisen moet voldoen. Daardoor staat het garant voor een zeer goede smaak, malsheid en structuur. Elk rund wordt op tien verschillende punten beoordeeld, met name leeftijd, gewicht van het karkas, percentage vet in het vlees en de zuiverheid van het ras. Dit betekent o.a. dat maar één op de vier Angus-runderen in aanmerking komt voor de benaming Certified Angus Beef Brand.

IFC, de vleesleverancier van Albert Heijn op Curaçao is vanaf de maand oktober distribiteur geworden van dit bijzondere merk vlees voor de foodservice op Curaçao. IFC levert nu dus ook vlees aan de consument via Albert Heijn Curacao. Het komt wekelijks vers binnen uit de Verenigde Staten.
 
Zondag 17 november a.s. wordt er ter ere van dit feit een grote BBQ-competitie georganiseerd waarbij 20 lokale koks het tegen elkaar opnemen bij Scuba Lodge, te Pietermaai, Curacao, vanaf 17 uur. De avond wordt opgeluisterd door een optreden van de band “Caribbean Courage”.


Willemstad, 14 november 2013