Bouw AH Voorthuizen vordert gestaag

Bouw AH Voorthuizen vordert gestaag VOORTHUIZEN - Aan het Smidsplein in Voorthuizen wordt hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe Albert Heijn-supermarkt. Op deze goede locatie, midden in het centrum van Voorthuizen, wordt een volledig nieuw en modern winkelpand gebouwd. Bijgaande foto's zijn jl. zaterdag 22 augustus gemaakt.

De nieuwe Albert Heijn krijgt op de begane grond een brutoverkoopvloeroppervlak van 1500 vierkante meter. Daaronder komt een kelder met parkeerruimte voor vijftig auto's en een magazijn voor onder meer emballage. Via een lift kunnen klanten naar de begane grond, de winkel in. Op de eerste verdieping komt een magazijn voor droge kruidenierswaren en een kantine en kantoorruimtes. De bevoorrading van de winkel vindt inpandig plaats. In het pand zal ook een Gall & Gall-slijterij komen.

Met de verhuizing van de Albert Heijn van de Hoofdstraat naar het Smidsplein groeit de vloeroppervlakte van 1000 naar 1500 vierkante meter. Gerard van den Tweel: 'Hierdoor kunnen wij ons assortiment flink uitbreiden en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.'

De deuren van de nieuwe Albert Heijn in Voorthuizen zullen op woensdag 21 oktober  om 18.00 uur open gaan. Van harte welkom!