Albert Heijn Campus Diemen Zuid geopend

Albert Heijn Campus Diemen Zuid geopend Vandaag is de Albert Heijn op Campus Diemen Zuid feestelijk geopend. Dit is de nieuwste AH onder de Van den Tweel-vlag. Edward van den Tweel, directeur van de retailgroep, knipte om 12.45 uur het lintje door. Gerard van den Tweel heette iedereen welkom en hief samen met de aanwezigen het glas op de nieuwe supermarkt. Het enthousiaste team, onder leiding van Mijndert van der Ploeg, werd van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst. Om 13.00 uur gingen de deuren van de winkel onder luid applaus open en konden de eerste klanten de winkel bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze eigentijdse supermarkt, die zich bevindt op de eerste Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model, richt zich in de eerste plaats op de moderne student, maar natuurlijk kunnen álle buurtbewoners hier hun boodschappen doen. Het is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor bijzondere producten en speciale acties. Deze AH met een grootte van 400 vierkante meter is modern ingericht volgens de allernieuwste indeling, zodat de klant snel kan vinden wat die zoekt.

Mijndert van der Ploeg: "Mijn team en ik hebben ons uiterste best gedaan een prachtige winkel te realiseren en ik ben trots op het resultaat. Ik hoop dat de klant zich er snel thuis voelt. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen".Voor actuele aanbiedingen, kijk op: www.ah.nl/aanbiedingen.
Voor meer informatie over Campus Diemen Zuid, kijk op: www.campusdiemenzuid.nl