AH Nijkerk feestelijk heropend

AH Nijkerk feestelijk heropend Bron: De Veense Courant Online


Supermarkt Albert Heijn Nijkerk is woensdagmorgen 4 december 2019 onder zonnige omstandigheden heropend. Een team van honderden mensen heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de metamorfose tot stand te brengen. Daarom gaf de Nijkerkse supermarktondernemer Gerard van den Tweel hen ook de credits voor deze megaklus.

Bedrijfsleider Jan Vlijm, assistent-bedrijfsleider Walter van Hul, echtgenote Klasien en beide zonen Edward en George van den Tweel kregen daarom de eer om op de knop te drukken waarop een prachtig vuurwerk in gang werd gezet. Overigens is de supermarkt nog niet helemaal gereed, waaronder de gevelbeplating aan de buitenkant. Dit heeft te maken met de weersomstandigheden. De gevelplaten mogen niet worden bevestigd bij temperaturen onder de vijf graden.

Met driehonderd man personeel is de supermarkt afgelopen dagen gevuld. De supermarkt telt nu extra eilanden, zoals een afdeling met handgemaakte sushi. De Gall&Gall is verplaatst naar de zuidzijde, waar ook de hoofdingang is gerealiseerd. De bloemenkraam is iets opgeschoven naar de westkant. Er is meer ruimte voor de selfscan, naast de zes fysieke kassa's.

Bron: Veensche Courant Online
Foto's: Kees van de Heuvel

Downloads  Bedrijfsleiding AH Nijkerk
 Gerard van den Tweel aan het woord