AH Diemen deelt goodybags uit

AH Diemen deelt goodybags uit lbert Heijn Diemen Zuid heeft woensdag 5 maart jl. 150 goodiebags uitgedeeld aan bewoners van de Spinoza-campus. In samenwerking met diverse leveranciers en ondernemers op de Campus Diemen Zuid heeft AH Diemen een goodybag samengesteld.
 
De bewoners van de Spinoza-campus kregen een rondleiding langs alle winkels op de Campus Diemen Zuid en iedere ondernemer kon wat toevoegen aan de tas. De avond was een groot succes, volgens assistent-supermarktmanager Bart de Ridder.
Bart de Ridder: 'Lokale activiteiten moedigen wij zeker aan en wij zijn in de toekomst zeker van plan vaker wat voor de bewoners in de omgeving van onze winkel te doen. Op woensdag 19 maart a.s. zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Bewoners uit Diemen kunnen stemmen op de campus. Na afloop kan er een kopje koffie gedronken worden bij Grand Café Berlin, Albert Heijn verzorgt hierbij de koekjes. Van harte welkom!' Supermarktmanager Mijndert van der Ploeg vult nog aan dat de AH Diemen Zuid een volledige supermarkt is en nodigt de bewoners in Diemen graag uit om een kijkje te nemen in de winkel.

Op de foto: 
Rechts: supermarktmanager Mijndert van der Ploeg
Links: assistent-supermarktmanager Bart de Ridder