AH Bennekom ook in de race voor Beste Supermarkt van het Jaar

AH Bennekom ook in de race voor Beste Supermarkt van het Jaar BENNEKOM - Albert Heijn Bennekom is als beste supermarkt uit de bus gekomen van de regio zuid-oost van de provincie Gelderland. Als beste supermarkt van deze regio gaat AH Bennekom door naar de volgende ronde van de wedstrijd ‘Beste Supermarkt van het Jaar’ (2014). De beste 145 winkels van alle supermarktketens in Nederland doen hieraan mee.

In augustus nam een trotse supermarktmanager van Albert Heijn Bennekom, Martijn Vlastuin, de cheque voor de volgende ronde in ontvangst van Pedro Peters, operationeel manager van Albert Heijn (zie foto). Gerard van den Tweel: 'Ik ben er bijzonder trots op dat twee van mijn supermarkten in Nederland, Bennekom en Nijkerk, winnaar van hun regio zijn geworden! Ik zie de  uitslag van de volgende ronde met vertrouwen tegemoet'.

In drie rondes bepalen de consument en vakjury welke winkel de beste supmarkt van Nederland is. De eerste ronde start deze week en Martijn Vlastuin en zijn team zijn er helemaal klaar voor.