AH Bennekom en Nijkerk regiofinaleplaats in winkelwedstrijd 2013

AH Bennekom en Nijkerk regiofinaleplaats in winkelwedstrijd 2013 Albert Heijn Bennekom en Albert Heijn Nijkerk hebben een regiofinaleplaats weten te bemachtigen in de Beste Winkel Wedstrijd 2013 (BWW). De Beste Winkel Wedstrijd is een interne competitie tussen alle Albert Heijn-winkels. De volgende ronde wordt een onderlinge strijd tussen de achttien overgebleven regiokandidaten. De vier regiowinnaars mogen Albert Heijn uiteindelijk vertegenwoordigen bij de verkiezing tot Supermarkt van het Jaar, de 'Champions League' van supermarkten van verschillende nationale formules.

Met het behalen van een finaleplaats in hun winkelgroep hebben Albert Heijn Bennekom en Nijkerk een eerste stap genomen richtng deze competitie. De volgende ronde wordt een onderlinge strijd tussen de achttien overgebleven regiokandidaten. Gerard van den Tweel: 'Ik ben er trots op dat twee van onze Albert Heijns een finaleplaats hebben behaald. Maar we doen natuurlijk ons uiterste best dat onze supermarkten er het gehele jaar goed bijstaan en de klanten optimale service leveren, wedstrijd of niet'.

De AH-winkels in NIjkerk en Bennekom hebben het verschil weten te maken. Nu staan zij voor de uitdaging om te strijden in de landelijke competitie van de Beste Winkel Wedstrijd 2013.

Op de foto: Diederik Troost en Ron Nijdam van Albert Heijn Nijkerk nemen de felicitaties in ontvangst in verband met de regiofinaleplaats.