Afscheid Mijndert van der Ploeg van AH Woudenberg

Nieuwe uitdaging op Campus Diemen Zuid


Afscheid Mijndert van der Ploeg van AH Woudenberg WOUDENBERG - Bij Albert Heijn stond vrijdag de koffie klaar met wat lekkers erbij voor iedereen die Mijndert van der Ploeg op zijn laatste werkdag in Woudenberg de hand wilde schudden. 's Morgens was het direct al druk in de winkel en kwam hij tijd te kort om zelf koffie te drinken. Van verschillende klanten kreeg Van der Ploeg bloemen of flessen wijn.

De rest van de dag waren er ook steeds klanten, zoals burgemeester Titia Cnossen, die hem succes kwamen wensen en gedag kwamen zeggen. Bijzonder was het verhaal aan de koffietafel van één van de klanten, afkomstig van Curacao, die wist dat Mijndert van der Ploeg ook daar een AH had helpen opzetten die twee keer zo groot was als de Woudenbergse vestiging.
Bron: DeWoudenberger.nl/Foto: Hannie Lamberink.

Mijndert van der Ploeg neemt eerst een week vakantie en gaat daarna een nieuwe uitdaging aan op de Campus Diemen Zuid, waar hij de leiding zal hebben over een Albert Heijn-filiaal. Deze zal op 23 oktober a.s. geopend worden. De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Campus Diemen Zuid is de enige Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model. Bij de ontwikkeling is speciaal gedacht aan de wensen van de moderne student. Studeren, sporten, een biertje drinken of je boodschappen en de was doen? Alle campusfaciliteiten vind je letterlijk voor de deur. De Van den Tweel Groep is hierop ingesprongen en zal er dus deze maand een AH openen.