10 jaar Van den Tweel Supermarket Zeelandia

10 jaar Van den Tweel Supermarket Zeelandia Vandaag bestaat Van den Tweel Zeelandia op Curacao 10 jaar. 28 maart 2007 ging de winkel 's morgens om 8 uur open. De avond ervoor was er een feestelijke opening door minister-president mevrouw De Jong-Elhage en ook andere prominenten waren aanwezig. 

Inmiddels staat er een prachtige winkel met een ambachtelijke slagerij, na een verbouwing in oktober 2016, waarmee de directie en medewerkers erg blij zijn. Vanmorgen begon het 10-jarig jubileum met de zegening door een priester.

Mischa Verzuu en zijn team zijn erg trots op de supermarkt en doen elke dag hun best om  het de klant naar de zin te maken en hopen dat nog jaren te mogen doen. Ook eigenaar Gerard van den Tweel viert het jubileum mee en heeft alle medewerkers al per video toegesproken en hen bedankt voor hun bijdrage in de afgelopen jaren. Als dank is er binnenkort een personeelfeest, waarbij de trotse eigenaar ook aanwezig zal zijn.

Deze week zijn er heel veel '10-gulden-aanbiedingen' in verband met het 10-jarig jubileum. Van harte welkom!Downloads  Met de vaste klanten in de coffeecorner
 Het trotse team