Welkom bij Albert Heijn Kortenhoef

Welkom bij Albert Heijn Kortenhoef 

De Albert Heijn in het centrum van Kortenhoef wordt door onze klanten vooral gewaardeerd om de goede sfeer, het persoonlijke contact en de uitstekende service. En daar zijn we trots op! Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het vertrouwde assortiment kwalitatieve Albert Heijn-producten. Maar we doen meer: continu zijn er acties voor onze klanten. Dat varieert van kookdemonstraties tot verloting van een fiets of ballonvaart. Ook de kinderen ontvangen we graag in de winkel: voor een uitje met hun hele klas of we organiseren een knutselmiddag. Onze Albert Heijn in Kortenhoef heeft een ruime eigen parkeergelegenheid. Op donderdag en vrijdag bezorgen wij uw boodschappen ook bij u thuis. 

Betrokken bij Kortenhoef
De band met de inwoners van Kortehoef is groot, ook buiten de winkel. Er is een prettige samenwerking met de lokale overheid en de hulpdiensten. Ook goede doelen steunen we graag. We sponsoren sportverenigingen, culturele instellingen en andere goede doelen, in geld maar ook in natura.

https://www.facebook.com/ahkortenhoef
 

Albert Heijn Kortenhoef  per 1 april 2019 overgedragen aan Van den Tweel Groep


In de afgelopen maanden zijn de broers Landwaart op zoek gegaan naar een overnamekandidaat die past bij de stijl die zij - als derde generatie van een familiebedrijf - vele jaren hebben uitgedragen. Voor hen was daarbij belangrijk dat de nieuwe eigenaar een goede werkgever zou zijn voor hun trouwe medewerkers en die past bij het klantenprofiel van de consument van Wijdemeren en omstreken. Die is gevonden in de persoon van Gerard van den Tweel, een gedreven en ambitieuze ondernemer en eigenaar van familiebedrijf Van den Tweel Groep.

Ook bij Van den Tweel staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hij zal er alles aan doen de klanten in Kortenhoef van dienst te zijn. 

 
Bedrijfsleider Mijndert van der Ploeg heeft vanaf 1 april 2019 de dagelijkse leiding in handen.
 

Uw gastheer: Leo de Groot
Uw gastheer: Leo de Groot
Openingstijden
Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag        
Vrijdag
Zaterdag
Zondag 
07.00 – 21.00 uur
07.00 – 21.00 uur
07.00 – 21.00 uur
07.00 – 21.00 uur
07.00 – 21.00 uur
07.00 – 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur

Contact
Meenthof 37
1241 CZ Kortenhoef
T: 035 - 656 1967