De gevel van de nieuwe supermarkt Gerard van den Tweel met supermarktmanager Robert-Jan van Meeteren Een ruim assortiment vers fruit

Van den Tweel opent tweede supermarkt op Curaçao

Van den Tweel opent tweede supermarkt op Curaçao Onder grote belangstelling van klanten, aannemers, afbouwers en politici opende de Van den Tweel Groep op 14 december een tweede supermarkt op Curaçao. De supermarkt ligt in het toeristengebied Jan Thiel Beach.

Lintje doorknippen
Het feestelijk doorknippen van het lint werd uitgevoerd door Gerard van den Tweel en zijn vrouw samen met de supermarktmanager, Robert-Jan van Meeteren. Van Meeteren komt van de Albert Heijn op Curaçao (Albert Heijn Zeelandia). Ook die supermarkt is eigendom van Gerard van den Tweel. Van den Tweel: “Ik ben erg blij met deze tweede, prachtige supermarkt op Curaçao en ik ben trots op de mensen met wie ik deze winkel samen heb gerealiseerd.”

Dagelijks open van 8.00 tot 20.00 uur
De Van den Tweel Supermarket op Jan Thiel meet 1000 vierkante meter, heeft vijftig medewerkers in dienst en is elke dag van de week geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Van den Tweel bedient met de nieuwe supermarkt een gebied met ongeveer 5000 bewoners en 2500 toeristenbedden. Ter vergelijking: Albert Heijn Zeelandia ontvangt 24.000 klanten per week en meet 3000 vierkante meter. Naast de A-merken en lokale producten zijn in de supermarkt ook producten van Albert Heijn te koop. Daarnaast is er een Palthe-stomerij bij de informatiebalie.