Ampt van Nijkerk gaat verder als Golden Tulip De Heerlickheijd van Ermelo wordt Royal Golden Tulip

Van den Tweel Groep in zee met Golden Tulip

Primeur: Heerlickheijd van Ermelo wordt Royal Golden Tulip


Van den Tweel Groep in zee met Golden Tulip De hotels Ampt van Nijkerk en de Heerlickheijd van Ermelo worden Golden Tulip Hotels. Afgelopen week tekende Gerard van den Tweel de overeenkomst met Willem Renes vanGolden Tulip. De Van den Tweel Groep wordt franchisenemer van Golden Tulip op de Noord West Veluwe. 

Primeur: Royal Golden Tulip
De Heerlickheijd van Ermelo wordt een Royal Golden Tulip, een primeur voor Nederland én voor Europa! Wereldwijd zijn er maar vier hotels met deze status. Gerard van den Tweel: "Je kunt de Heerlickheid van Ermelo nu vergelijken met hotel Huis ter Duin in Noordwijk. We gaan in Ermelo overigens in het hotel nog de nodige aanpassingen doorvoeren." De president van Golden Tulip is zeer content met de samenwerking met de Van den Tweel Groep. Hij ziet de beide hotels als het vlaggenschip van zijn hotelketen in Europa. 

Kwaliteit
De Van den Tweel Groep streeft in al haar bedrijfsonderdelen naar het leveren van hoge kwaliteit. Gerard van den Tweel: "We willen bij de beste bedrijven horen en dat geldt ook voor onze hotels." Er is lang onderhandeld met Golden Tulip om tot een goede samenwerking te komen. Beide bedrijven zijn tevreden met het resultaat. De overeenkomst tussen Van den Tweel Groep en Golden Tulip wordt half juni bekrachtigd op de World Conference van Golden Tulip in Brussel.

Vanaf 2008 waren de hotels van de Van den Tweel Groep ondergebracht in de Regardzgroep. Naast de Van den Tweel Groep was de Amersfoortse bouwondernemer Job Heijligers aandeelhouder. Die samenwerking bracht echter niet wat de Van den Tweel Groep ervan verwachtte. Daarom is onlangs in goed overleg besloten uit elkaar te gaan.