Overname Arubaanse supermarkt Ling & Sons

Overname Arubaanse supermarkt Ling & Sons De Van den Tweel Groep heeft het Arubaanse bedrijf Ling & Sons - IGA overgenomen, de grootste en meest prestigieuze supermarkt op Aruba. ‘Met een geweldige organisatie van personeel, gebouwen, bedrijfsstructuur en bedrijfsethiek willen we de leiderspositie op Aruba behouden en uitbouwen’, aldus Gerard van den Tweel. 

Bij de scheidende eigenaren, de familie Ling, staan kwaliteit, vooruitstrevendheid en aandacht voor de service aan de klanten hoog in het vaandel. Deze karakteristieken zijn ook van zeer groot belang bij de familie Van den Tweel. Juist deze kwaliteiten hebben de doorslag gegeven om Ling & Sons toe te voegen aan de Van den Tweel Groep.

Van den Tweel Groep in het Caribisch gebied
De laatste jaren heeft de Van den Tweel Groep haar uitbreidingsplannen in het Caribisch gebied ingezet op Curaçao en Bonaire. Op Curaçao heeft Van den Tweel een Albert Heijn-supermarkt sinds 2007. In 2011 is de Van den Tweel Supermarket geopend op Bonaire. Momenteel wordt hard gewerkt aan de realisatie van een tweede supermarkt op Curaçao. Aruba - met meer dan 100.000 inwoners -  is het volgende Caribische eiland waarop de Van den Tweel Groep actief wordt.
 
Ling & Sons
Het is de bedoeling om met het huidige medewerkersteam (120 medewerkers) van Ling & Sons door te gaan. Het personeel is goed gekwalificeerd en gemotiveerd. Van den Tweel garandeert dat de supermarkt al haar klanten en de Arubaanse gemeenschap dezelfde service, kwaliteit en prijzen zal blijven bieden.