Officiële opening vernieuwde Albert Heijn Bennekom

Officiële opening vernieuwde Albert Heijn Bennekom Het was duidelijk zichtbaar in de Bennekomse Dorpsstraat: er is gebouwd bij Albert Heijn! Totaal 80 m² is erbij gekomen. Hierdoor kan Albert Heijn haar assortiment uitbreiden met maar liefst 1.000 nieuwe producten, verdeeld over de volle breedte van het assortiment. Op 22 november om 8.00 uur wordt de uitbreiding officieel geopend door Sinterklaas.

Aktie
De eerste 200 klanten die na de opening voor meer dan 20 euro boodschappen doen krijgen een lekkere roomboter amandelletter. Daarnaast zijn er een aantal aantrekkelijke openingsaanbiedingen die alleen gelden in Albert Heijn Bennekom. Een overzicht van de aanbiedingen kunt u hieronder downloaden. 

Uitbreiding assortiment
Door het vertrek van de fotograaf, in de winkel naast Albert Heijn, ontstond de mogelijkheid tot deze uitbreiding. “We zijn er ontzettend blij mee. We willen onze klanten graag een zo breed mogelijk assortiment bieden in een ruim opgezette winkel. Deze uitbreiding is dan ook zeer welkom.` aldus Martijn Vlastuin, supermarktmanager. Overigens bleef Albert Heijn tijdens de bouwwerkzaamheden gewoon open. Alleen tijdens de herinrichting van de winkel, van zaterdag 19 november 17.00 uur tot en met woensdag 21 november is de winkel gesloten. De officiële opening van de uitbreiding vindt plaats op 22 november door niemand minder dan Sinterklaas!

Download  Openingsaanbiedingen Albert Heijn Bennekom