N600-actie: Kom eten met buren, vrienden etc. bij het Ampt van Nijkerk

N600-actie: Kom eten met buren, vrienden etc. bij het Ampt van Nijkerk Golden Tulip Ampt van Nijkerk viert 600 jaar Nijkerk
 
Op 27 maart 2013 is het 600 jaar geleden dat Nijkerk stadsrechten kreeg. Dit feit wordt het hele jaar door gevierd in de stad met verschillende activiteiten voor jong en oud. Golden Tulip Ampt van Nijkerk viert deze 600ste verjaardag van Nijkerk uiteraard ook.
 
Speciaal om die reden introduceert Golden Tulip Ampt van Nijkerk de ‘Gelre actie’. Deze actie staat compleet in het teken van de stad Nijkerk. “Deze verjaardag willen wij graag met de inwoners en betrokkenen van Nijkerk vieren” vertelt Rob Veeger, directeur van het hotel. Het concept is het volgende; kom samen met je buren, vrienden, familie, sportclub of zangkoor dineren in onze restaurant foyer. De enige voorwaarde hierbij is dat de minimale leeftijd van de groepssamenstelling 600 jaar is. Wij serveren voor deze groep een culinair 3-gangen diner voor de totaalprijs van € 600,00. Zo genieten gasten van een heerlijk diner voor een scherpe prijs en vieren we samen deze unieke gebeurtenis.
 
Verzamel dus zoveel mogelijk vrienden, collega’s of buren en kom als groep dineren in Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Het maximale aantal personen per groep bedraagt 30, de actie loopt tot 31 december, op basis van beschikbaarheid.
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en vooraf reserveren is verplicht. Reserveren kan via (033) 247 16 16 of info@goldentulipamptvannijkerk.nl.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.goldentulipamptvannijkerk.nl