Groothandel Bonaire opent op 1 december

Op 1 december 2012 opent de Bonaire Food Group de deuren van haar vernieuwde groothandel en magazijn op Bonaire. De officiële opening vindt plaats onder aanwezigheid van de lokale bevolking, deelnemende bouwpartijen en leveranciers. De hele dag zijn er proeverijen en speciale acties bij de groothandel. ´s Avonds is er een receptie op het buitenterrein compleet met een barbeque. 

Om haar winkels op Bonaire, Curaçao en Aruba continu tijdig te kunnen voorzien van verse producten van hoge kwaliteit heeft de Van den Tweel Groep, samen met een aantal partners, twee groothandels opgezet: naast de Bonaire Food Group (BFG) op Bonaire ook de International Fresh Company (IFC) op Curaçao.

Bonaire Food Group
De Bonaire Food Group levert zowel kwalitatieve versproducten als houdbare producten. Verkrijgbare versproducten zijn onder andere vlees, vis, vleeswaren, kaas, brood, groente en fruit. Brood en vlees worden bereid in respectievelijk de eigen bakkerij en slagerij. Conserven, frisdranken en wijnen zijn onder andere de houdbare producten in het assortiment.