Eénjarig bestaan AH Campus Diemen-Zuid

Eénjarig bestaan AH Campus Diemen-Zuid Albert Heijn Campus Diemen-Zuid stond in week 43 in het teken van het éénjarig bestaan. 23 oktober 2013 opende de Albert Heijn-winkel op de campus haar deuren. Om het éénjarig bestaan te vieren had het management een feestweek georganiseerd. Naast een aantal leuke aanbiedingen voor de klanten was er ook een loterij opgezet. De winkel was versierd met slingers en de etalages waren gevuld met alle prijzen.
 
De klanten kregen de hele week bij de boodschappen een lootje, waarop ze hun gegevens konden schrijven. Elke dag vond er een trekking plaats en werden diverse prijzen weggegeven. De prijzen waren o.a. een reiskoffer, koffiezetapparaat, diverse boodschappenpakketten, een messenset en (in samenwerking met Ferrero) één minuut gratis winkelen.
 
Deze prijs werd gewonnen door mevrouw Kuru, zij winkelde onder het toeziend oog van diverse klanten €110 euro bij elkaar. Samen met een bos bloemen was het een mooie hoofdprijs. De rest van de ruim 40 prijzen zijn inmiddels allemaal uitgereikt en het was een zeer geslaagde week!