AH-medewerker Henk in de Retourette van Albert Heijn AH-medewerker Aller Diemer met jobcoach Rik Kroes Match! begeleidt werkzoekenden uit de sociale werkvoorziening

Albert Heijn Nijkerk ontvangt Match!-certificaat

Beloning voor duurzaam personeelsbeleid


Albert Heijn Nijkerk ontvangt Match!-certificaat Bij de Albert Heijn in Nijkerk gaan kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand. Voor haar duurzame personeelsbeleid kreeg de supermarkt het Match!-certificaat uitgereikt. Dick van Hemmen, burgemeester van Nunspeet en voorzitter van het Sociaal Economisch Overleg (in het midden op de foto) reikte samen met wethouder Bert de Graaf van Nijkerk (rechts op de foto) het certificaat uit aan Gerard van den Tweel.

Dick van Hemmen:"We willen met het Match!-certificaat onze waardering laten blijken aan werkgevers die zich maatschappelijk betrokken tonen. We hopen dat dit andere werkgevers op het idee brengt om hetzelfde te doen. Met de invoering van de Wet werken naar Vermogen hebben we die heel hard nodig en Match! zorgt voor uitstekende bemiddeling en begeleiding."

Minne, Henry, Henk en Aller
Onder de Albert Heijn-medewerkers in Nijkerk zijn vier mensen vanuit de sociale werkvoorziening: Minne, Henry, Henk en Aller. Zij draaien volledig mee, waarbij een jobcoach af en toe voor begeleiding zorgt. Zij zijn verantwoordelijk voor het controleren van de data op producten, het schoonhouden van de vitrinekasten, het sorteren van flessen, etc.  Bert de Graaf: "Werkgevers zoals de Van den Tweel Groep kunnen echt het verschil maken voor mensen die anders aan de kant zouden staan."

Match!
Match! heeft als doel om zoveel mogelijk werkzoekenden te begeleiden naar vast of tijdelijk werk. Er zijn al meer dan 300 werkgevers in de regio die kandidaten dagelijks een kans bieden. Match! is gevestigd in Harderwijk en bereikbaar via tel. 0341 - 462500.