Gezellige buurtsuper met uitstekend klantcontact Een uitgebreid versassortiment, ook voor de barbecue Van maandag tot en met vrijdag staat de bezorgservice voor u klaar!

Welkom bij Albert Heijn Voorthuizen!

Onze Albert Heijn in Voorthuizen is gevestigd in het centrum van Voorthuizen. Voor de klanten in Voorthuizen zijn we een gezellige, moderne supermarkt waar het uitstekende klantcontact een ongedwongen, prettige sfeer oplevert. In de zomerperiode verwelkomen we ook vele vakantiegangers uit de regio. Uiteraard houden we daarmee rekening in de winkel. We staan middenin de samenleving en stimuleren activiteiten in Voorthuizen door middel van sponsoring of speciale acties. De bezorgservice is uitgebreid: uw boodschappen bezorgen we dagelijks (behalve op zaterdag) bij u thuis.

Onze locatie
Bij ons kunt u gratis gebruikmaken van de parkeergarage. Deze kunt u met de lift bereiken vanuit de winkel. Ervaar ook het gemak van boodschappen doen met onze zelfscan, u kunt gelijk de boodschappen inpakken tijdens het winkelen. Elke dag zijn er verschillende proeverijen.

Een verrassend ruim assortiment en vele acties kenmerken onze winkel. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Iedere week is er iets te beleven.  Van harte welkom!

 
Kijk voor onze bonusaanbiedingen op: www.ah.nl/bonus.
Facebook: https://www.facebook.com/Albert-Heijn-Voorthuizen


Uw gastheer: Frank van Heusden
Uw gastheer: Frank van Heusden
Openingstijden
Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag        
Vrijdag
Zaterdag
Zondag 
07.00 – 22.00 uur
07.00 – 22.00 uur
07.00 – 22.00 uur
07.00 – 22.00 uur
07.00 – 22.00 uur
07.00 – 22.00 uur
gesloten
Normale openingstijden zijn tot 21.00 uur.
In de lente-/zomerperiode is de AH open tot 22.00 uur.

Contact
Smidsplein 21
3781 GR Voorthuizen
T: 0342-471662
E: ah.voorthuizen@konst.nl