Vijf Albert Heijn winkels en een Van den Tweel Supermarket Vier slijterijen

Winkels

Winkels De retailtak van de Van den Tweel Groep bestaat uit tien supermarkten, vijf slijterijen en één drogisterij. De winkels kenmerken zich door een uitstekende service, goede kwaliteit en een sterke lokale betrokkenheid. 

Supermarkten
Van de supermarkten opereren er zes onder de vlag van Albert Heijn. De andere vier zijn twee Van den Tweel Supermarkets (op de eilanden Curaçao en Bonaire), Voordeelmarkt Warehouse B.V. (op Bonaire) en supermarkt Ling & Sons (op het eiland Aruba). Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse Albert Heijn supermarkten, onder andere de openingstijden en contactgegevens. Voor meer informatie over de supermarkten in het Caribisch gebied klikt u hier.

Slijterijen
De vier slijteren zijn Gall&Gall-winkels. Zij bevinden zich vlakbij de vier Nederlandse Albert Heijn-supermarkten. De slijterijen voeren een ruim assortiment en organiseren regelmatig activiteiten voor hun klanten waaronder wijn- en whiskyproeverijen. Klik hier voor meer informatie over de slijterijen.

Drogisterij
De drogisterij is een Etos-winkel. Deze bevindt zich in het centrum van Bennekom. Etos voert een uitgebreid assortiment en de service is uitstekend. De medewerkers zijn altijd bereid u nadere informatie te geven en om uw cadeaus prachtig in te pakken. Voor meer informatie over Etos Bennekom klikt u hier.