Groothandel

Groothandel Om haar winkels op Bonaire, Curaçao en Aruba continu tijdig te voorzien van verse producten van hoge kwaliteit heeft de Van den Tweel Groep, samen met een aantal partners, twee groothandels opgezet: de International Fresh Company (IFC) op Curaçao en de Bonaire Food Group (BFG) op Bonaire. Inmiddels is IFC overgegaan naar EWT.
 
Bonaire Food Group
Op 1 december 2012 opende de Bonaire Food Group de deuren van haar nieuwe groothandel en magazijn. Deze groothandel levert zowel kwalitatieve versproducten als houdbare producten. Verkrijgbare versproducten zijn onder andere: vlees, vis, vleeswaren, kaas, brood, groente en fruit. Brood en vlees worden bereid in respectievelijk de eigen bakkerij en slagerij. Conserven, frisdranken en wijnen zijn de houdbare producten in het assortiment.
 
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag

08.00 - 17.00 uur
Zaterdag08.00 - 13.00 uur
Zondag:gesloten
                       
Contactgegevens:
Bonaire Food Group
Kaya Industria Pariba
Kralendijk/Bonaire
Telefoon: 717-6446
www.bonairefoodgroup.com
 
Klantenservice:klantenservice@bfg-bonaire.com
Sales:Madelaine van der Vorst
mvdvorst@bfg-bonaire.com
Orders:orders@bfg-bonaire.com


International Fresh Company

De International Fresh Company bewerkt en verpakt een groot assortiment verse foodproducten: vlees, vis, kaas, vleeswaren, groente en fruit. Het bedrijf levert aan winkels, horeca en grootverbruikers. International Fresh Company is als enige groothandel op Curaçao gecertificeerd volgens de strenge HACCP-norm. Deze norm biedt de afnemers garanties met betrekking tot de voedselveiligheid. In april 2014 is IFC overgenomen door Europe West Indian Trading Company. De bedrijven van Van den Tweel blijven hun producten betrekken van IFC.