Groothandel en productie

Groothandel en productie Om haar winkels op Bonaire, Curaçao en Aruba continu tijdig te voorzien van verse producten van hoge kwaliteit heeft de Van den Tweel Groep, samen met een aantal partners, twee groothandels opgezet: de International Fresh Company (IFC) op Curaçao en de Bonaire Food Group (BFG) op Bonaire. Vanaf 7 april 2014 is IFC in handen van  EWT.
 
International Fresh Company
De International Fresh Company bewerkt en verpakt een groot assortiment verse foodproducten: vlees, vis, kaas, vleeswaren, groente en fruit. Het bedrijf levert aan winkels, horeca en grootverbruikers.
 
International Fresh Company is als enige groothandel op Curaçao gecertificeerd volgens de strenge HACCP-norm. Deze norm biedt de afnemers garanties met betrekking tot de voedselveiligheid. In april 2014 is IFC overgenomen door Europe West Indian Trading Company. De bedrijven van Van den Tweel blijven hun producten betrekken van IFC.
 
Bonaire Food Group
Op 1 december 2012 opende de Bonaire Food Group de deuren van haar nieuwe groothandel en magazijn. Deze groothandel levert zowel kwalitatieve versproducten als houdbare producten. Verkrijgbare versproducten zijn onder andere vlees, vis, vleeswaren, kaas, brood, groente en fruit. Brood en vlees worden bereid in respectievelijk de eigen bakkerij en slagerij. Conserven, frisdranken en wijnen zijn de houdbare producten in het assortiment.

Openingstijden Bonaire Food Group:
 Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. Zaterdag: 08.00 - 13.00 uur. Zondag: gesloten.